Välkommen 2015!

Nu har redan en månad av det nya året gått!

Året avslutades med en välbehövlig resa till Gotland. Trots att det var vintertid, dock en mild sådan med inslag av lite snö, så var det väldigt mysigt. Enda nackdelen var att det blev mörkt så snabbt och det var för kort tid.


Då vi for på äldsta sonens födelsedag så firades han av med tårta när vi kom fram och där han fick en slant att spendera på Gotland. Han gick till Leklust och fann ett mikroskop med tillbehör och en låda full med äckliga experiment, 'Really gross science'. Bla gjordes pruttlera, studsande bajskorv och snor. Innan vi for med Gotlandsbåten så fick han en morgonpresent, en tetrislampa som han och bröderna skapade gubbar och torn med.


Under resan åkte barnen bla skridskor i St Karins ruin på Stortorget. Det var allra första gången för dottern vilket gjorde det extra speciellt. Dom gick även på bio i Visbys biograf och såg 'Pingvinerna från Madgagaskar'. Pojkarna med 3D och dottern utan. Självklart promenerades det även vid ringmuren och på gator och torg. Vi gick även på en konsert i Domkyrkan.


Nyårsafton avfirades med att vi åt gott, spelade Kalaha tills ögonen gick i kors och tittade på fyrverkerierna ovanför Domkyrkan.